Namn:
Plats: Landskrona, Skåne, Sweden

lördag, mars 24, 2007

Åter i Landskrona

Ja så är man på hemmaplan igen. 10 dagar borta. En hel del, men så är det.

När man kommer hem är det alltid en massa saker att hand om, som tillkommit. Men det är bara till att beta av det. Kunde tyvärr konstatera att det hade blivit ett missförstånd med avresetiden för Frankenresan så den måste vi tacka nej till. Det är sånt som kan hända när man inte dubbelcheckar ordentligt. Efter samtal med arrangören fick vi till en bra lösning i alla fall.

Vi har varit på kalas också. Ett 90-års kalas tillika. Det var min syster Ester som fyllde 90 år den 21 mars. Vi var bjudna till hennes dotter Bibbi med familj, som stod för värdskapet. Vi åt gott och var sociala. Ester var pigg om än hörseln kunde varit lite bättre. Det är väldigt vad vi börjar bli gamla. Men det får man ta.

Våren är nu riktigt på gång. Vi var på Petab, som säljer allt i blomsterväg, och införskaffade blomjord, krukor och penséer, som vi tänker plantera ut. Det är begravning efter tant Hille nästa vecka och då får gården se någorlunda anständig ut.

Mer är på gång. Vi fick anbud på målning av huset mot Storgatan. Detta sa vi ja till. Taket inne på gården målades i fjol, men det blev inte bra så de skall måla om det nu i sommar utan kostnad för oss. Jag började pusha målaren för att få igång honom någorlunda snabbt.

Ja så går livet vidare. Det är fortfarande kvar vatten i Birgittas öra. Hoppas det släpper snart för det är väldigt irriterande för henne.

Vi säger väl hej så länge. Jag kommer snart igen!